Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Omdat gezelligheid in de keuken begint’

Programma Kookworkshop

U start de avond met een feestelijk ontvangst. Na het glaasje bubbels en borrelhapje heet onze chef jullie van harte welkom en starten we met een uitleg van de avond. Vervolgens worden jullie verdeeld in groepjes waarbij elke groep verantwoordelijk is voor een gang van het menu. Toelichting wordt gegeven over het menu, en de chef geeft handige tips en trucs om de gerechten te bereiden. Hij of zij zal ook al uw vragen over kooktechnieken, ingrediënten, en recepten beantwoorden. En onder begeleiding van onze professionele chefs zullen jullie een heerlijk diner bereiden. Na de bereiding van de gerechten (circa 1,5 uur) ga je met jouw gezelschap aan de mooi opgedekte tafel.

Wij zullen de zelfgemaakte gerechten voor jullie uitserveren zodat jullie alle tijd hebben om te tafelen. Uiteraard zal de bijpassende wijn niet ontbreken. Aan het eind van de avond gaat u naar huis met een volle maag, veel tevreden gasten, tips & trucs, en nieuwe recepten. Zo kunt u de gerechten thuis opnieuw maken en uw familie of vrienden verrassen! We streven ernaar een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij alle deelnemers volop genieten met heerlijk eten en lekkere drankjes, professionele koks, en een educatieve component. Neem snel een kijkje bij onze menu’s en mogelijkheden!

Kookworkshops

Ga voor een origineel en leuk bedrijfsuitje en boek een kookworkshop. Heeft de ICT-er meer dan computerskills in huis? Wil je de baas aan het werk zien in de keuken?

 

Teambuilding

Voor een originele teambuildingsacitiviteit ben je bij Keizer Culinair aan het juiste adres! Een leuke manier om aan teambuilding te werken onder een informele setting.

Vergaderingen

Vergaderen saai? Niet op onze prachtige inspirerende locaties! Een training, vergadering of seminar is succesvoller wanneer de deelnemers deze als leuk ervaren! De beste ideeën ontstaan in een dynamische en informele setting. Onze stijlvolle locaties zijn overdag te huur. Uiteraard kun je dit combineren met een heerlijk culinair arrangement.

Locatiehuur

Per dagdeel of avond

Vanaf €450,- per dagdeel
Vanaf €1.450,- per avond

Vergaderarrangementen

Vanaf €30,- p.p.
Uitbreiding met geserveerde lunch of diner mogelijk

Eenmalige locatiehuur

Eenmalig op zoek naar een unieke locatie? Dan ben je bij Keizer Culinair aan het juiste adres. Onze sfeervolle dinerruimten en compleet ingerichte professionele keukens zijn bij uitstek geschikt voor diverse evenementen.

Vaste locatiehuur

Onze locaties zijn vooral druk bezocht in de avonduren. Daarom zijn wij op zoek naar vaste/structurele partners die (overdag) op gezette tijden één van onze locaties willen huren. Een aantrekkelijke constructie omdat je niet hoeft te investeren in een eigen locatie en de aanschaf van een professionele keuken en keukenapparatuur.

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×