Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Omdat gezelligheid in de keuken begint’

Keizer Culinair

Missie

Keizer Culinair is een huiselijke maar tegelijkertijd ook de grootste kookschool van Nederland en biedt kookworkshops en -cursussen aan bedrijven en particulieren. We willen onze gasten uitdagen met nieuwe kooktechnieken, (biologische) ingrediënten en recepten. Hiermee stimuleren we de interactie tussen gasten waardoor ze graag bij ons terugkomen.

Visie

Keizer Culinair werkt samen met grote professionele partners (zoals Wessanen) waardoor de continuïteit en duurzaamheid (MVO) van de organisatie gewaarborgd zijn. Samen met deze partners wil Keizer Culinair één van de eerste kookscholen worden die alleen maar biologische kookworkshops- en cursussen aanbiedt en een beperkte ‘foodprint’ heeft. We gaan graag mee met onze tijd. Zo willen we niet alleen een fysiek, maar ook een virtueel platform (o.a. Facebook en Linkedin) bieden waar kookliefhebbers elkaar kunnen treffen. Daarnaast streven we ernaar om zoveel mogelijk met onze partners, (potentiële) klanten en maatschappij te delen. Koken bij Keizer Culinair is daardoor toegankelijk voor iedereen!

Kernwaarden

Bij Keizer Culinair kunnen deelnemers zich in een inspirerende en informele setting ontwikkelen op culinair vlak. Ze gaan tijdens onze kookworkshops en -cursussen de uitdaging aan en leren gerechten te bereiden die het basisniveau ontstijgen. We vinden het belangrijk dat mensen na afloop het gevoel hebben dat ze zichzelf hebben overtroffen en dat ze echt zelf iets hebben gepresteerd. We bieden uitdaging aan zowel bedrijven (teambuilding) als aan particulieren/de echte kookliefhebbers.

Keizer Culinair maakt koken laagdrempelig en huiselijk. Mensen moeten zich echt thuis voelen bij ons. Ondanks dat we een kookstudio zijn met meerdere (grote) vestigingen, biedt Keizer Culinair een warme en gezellige sfeer. Daardoor komen mensen graag bij ons terug om samen met vrienden/collega’s/familie te koken.

Mensen worden zich steeds bewuster van hun eigen gezondheid en van de invloed die voedselproductie heeft op onze aarde. Bedrijven gaan in toenemende mate over op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook bij Keizer Culinair staat respect voor eten en eerlijke voeding hoog in het vaandel. We proberen onze ‘foodprint’ te verkleinen door efficiënter in te kopen en door meer bewuste keuzes te maken als het gaat om leveranciers en samenwerkingspartners.

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×