Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Rechtstreeks uit het culinaire hart van Italië’

Je gaat de volgende gerechten maken:

  • Antipasti: Bagna cauda al latte, smeuïge knoflook-parmezaandip met geroosterde pastinaak, paprika en reuzecroutons. Salsa alla cipolla, een salsa van gekarameliseerde rode ui en rode biet.
  • Primi: Tajarin al salsa ai funghi: tweekleurige tagliatelle met een paddenstoelen-truffelsaus.
  • Secondi: Sedani rapa con le verdura e polenta: geroosterde knolselderij met rozemarijnolie uit de oven met gebakken polenta en seizoensgroenten
  • Dolci: Frutta di stagione ripieno ai fichi con zabaglione, seizoensfruit gevuld met vijgen geserveerd met zabaglione.
  • Biscotti: Baci di dama, hazelnootkoekjes met donkere chocolade en een topping van gekarameliseerd hazelnootkruim.

Je leert tijdens deze kookworkshop de volgende kooktechnieken:

  • Verse pasta maken
  • Ui fruiten
  • Zabaglione maken
  • Verschillende Snijtechnieken

Allergenen informatie:

  • Bagna Cauda – Melk en kaas
  • Salsa alla cipolla – Sulfiet en gluten
  • Pasta – Ei, gluten en melk
  • Polenta met seizoensgroenten – Melk en sulfiet
  • Dessert – Sulfiet, gluten en ei
  • Hazelnootkoekjes – Noten, gluten en melk

2melk2zwaveldioxid2gluten2ei2noten

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Individuele
Kookworkshops

Zondag 21 oktober – Amsterdam Elandsstraat

direct reserveren

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×