Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Werken met lokale producten’

Je gaat de volgende gerechten maken:

  • Borrelhapje: Koekje van ricotta, Parmezaanse kaas en bosui
  • Voorgerecht: Soep van rode bietjes, crème fraîche, truffelolie en croutons
  • Hoofdgerecht: Tabouleh met geroosterde pompoen, semi-zongedroogde tomaatjes en peterselie-sesamolie
  • Nagerecht: Gemarineerd fruit onder een krokant laagje van karamel
  • Voor bij de koffie: chocoladetruffels met sinaasappel, rozemarijn en fleur de sel.

*bij onze open kookworkshops maak je standaard 3 gangen van dit menu. 

Kies voor de volgende extra’s:

  • Bekende chef, bijvoorbeeld onze Franse chef Alain Caron (prijs op aanvraag)
  • Keizer Culinair kookschort €9,50 p.p 
  • Wie is de Chef €15,- p.p 
  • Gin tonic bar: €30,- p.p 
  • Professionele polaroid fotograaf: €450,- 

Bij de open kookworkshops zijn één glas huiswijn/bier/fris en onbeperkt water met munt en citroen, thee en koffie inbegrepen. Bovenstaande prijzen zijn excl. BTW.

2gluten2ei2melk2noten2mosterd2zwaveldioxid

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap brengen wij 10,- extra in rekening.

Individuele
Kookworkshops

Bekijk onze andere workshops:

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×