Klantenbeoordeling:
Spacer

Ons authentiek Hollandse menu

Je gaat de volgende gerechten maken:

  • Borrelhapje: hartige Soesjes, Luchtig gevulde soesjes met Hollandse geitenkaas
  • Voorgerecht: mosterdsoep, recept op basis van échte Zaanse mosterd met gepocheerde eieren en gerookte kabeljauw
  • Hoofdgerecht: lamshaas met Rinse appelstroopjus, stamppot en een wafel van Friese nagelkaas
  • Nagerecht: écht Hollands toetje, Kletskoppen met hangop en Betuws fruit

Kies voor de volgende extra’s:

  • Bekende chef, bijvoorbeeld onze Franse chef Alain Caron (prijs op aanvraag)
  • Keizer Culinair kookschort €9,50 p.p.
  • Wie is de Chef €15,- p.p.
  • Gin tonic bar: €30,- p.p.
  • Professionele polaroid fotograaf: €450,-

Bij de open kookworkshops zijn één glas huiswijn/bier/fris en onbeperkt water met munt en citroen, thee en koffie inbegrepen. Bovenstaande prijzen zijn excl. BTW.

Je leert tijdens deze kookworkshop de volgende kooktechnieken:

  • Soezen maken
  • Vis roken
  • Ei pocheren
  • Kletskoppen maken
  • Snijtechnieken

Allergenen informatie:

  • Hartige soesjes – Melk, gluten en ei
  • Mosterdsoep – Melk, gluten, ei , mosterd en vis
  • Stroopjus – Melk, sulfiet en gluten
  • Stamppot met kaaswafel – Melk en sulfiet
  • Dessert – Melk, sulfiet, noten en gluten

2melk2gluten2ei2mosterd2vis2zwaveldioxid2noten

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×