Masterclass met Ben Ungermann
Engelstalig, 4 uur voor €120,-Incl. BTW, een gesigneerd schort en een glas wijn/bier/fris
MasterChef Australia’s ‘ice cream king’ Ben Ungermann deelt zijn expertise door middel van een serie masterclasses bij Keizer Culinair Amsterdam en Den Haag, van 13 tot en met 16 oktober 2018. Deelnemers leren diverse technieken en tricks om hun thuismaaltijden te perfectioneren en indruk te maken op hun meest kieskeurige vrienden.
In 2017 besloot hij zijn droom, een leven dat draait om eten, na te streven. Met de volle support van zijn vrienden en familie deed hij mee aan MasterChef Australia. Tijdens deze reis leerde hij ontzettend veel, hij eindigde op de tweede plek en ontdekte zijn passie en talent voor het maken van desserts. Hij staat nu bekend om zijn ijs. Door zijn fans wordt hij de ‘ice cream king’ genoemd, het openen van een ijssalon kon dus ook niet uitblijven. Eerder dit jaar opende hij een retro ijssalon met de naam Ungermann Brothers. Hij omschrijft zijn stijl als rustiek met een vleugje verfijning en laat meerdere unieke combinaties zien. Tot nu toe heeft hij samengewerkt met geweldige chefs zoals Yotam Ottolenghi, Clare Smyth en Heston Blumenthal. Sinds MasterChef Australia reist Ungermann de wereld rond, van Japan naar Engeland en naar zijn geboorteland: Nederland.
Keizer Culinair verheugd zich ontzettend op Ben zijn komst in Oktober, dit is een once in a lifetime opportunity om ijs te leren maken van de meester. De sessie bestaat uit een kookdemonstratie gevolgd door een kookworkshop met Ben. De kosten bedragen €120,00 per persoon en zijn inclusief een gesigneerd schort en een drankje.
Data, locatie en tijden:
– Zaterdag 13 oktober in Amsterdam van 18:00 uur tot 22:00 uur
– Maandag 15 oktober in Den Haag van 18:00 uur tot 22:00 uur
De workshop kun je reserveren via de kalender onder de kop ‘Specials’.
Kalender
Direct reserveren