Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Wij halen deze zomer culinair Italië in onze keuken!’

Je gaat de volgende gerechten maken:

  • Antipasti: Bagna cauda al latte, smeuïge knoflookdip met geroosterde pastinaak, paprika en reuzecroutons. Salsa alla cipolla, een salsa van gekarameliseerde rode ui en rode biet.
  • Tajarin al salsa ai funghi: tweekleurige tagliatelle met een paddenstoelen-truffelsaus.
  • Dolci: Frutta di stagione ripieno ai fichi con zabaglione, seizoensfruit gevuld met vijgen geserveerd met zabaglione. 

GRATIS inbegrepen:

  • Welkomstdrankje
  • Bijpassend Borrelhapje (grissini’s met melanzanedip, olijven en Italiaanse salami)
  • Top drankarrangement 3 uur

Kies voor de volgende extra’s:

Je leert tijdens deze kookworkshop de volgende kooktechnieken:

  • Verse pasta maken
  • Ui fruiten
  • Zabaglione maken
  • Verschillende Snijtechnieken

Allergenen informatie:

  • Bagna Cauda – Vis en melk
  • Salsa alla cipolla – Sulfiet en gluten
  • Pasta – Ei, gluten en melk
  • Dessert – Sulfiet, gluten en ei
  • Hazelnootkoekjes – Noten, gluten en melk

2vis2melk2zwaveldioxid2gluten2ei2noten

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Individuele
Kookworkshops

29 Aug 2020 - Amsterdam Jordaan
05 Sep 2020 - Den Haag
08 Nov 2020 - Den Haag
22 Nov 2020 - Amsterdam Jordaan

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×