Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Omdat gezelligheid in de keuken begint’

Opmerkingen

De open kookworkshops starten na de zomervakantie, dus vanaf september. Als de workshops in september volraken gaan wij weer verder plannen.

Kalender open kookworkshops

Rood is locatie Amsterdam    Groen is locatie Den Haag    Paars is locatie Rotterdam

< 2021 >
September
«
»
Maa
Din
Woe
Don
Vrij
Zat
Zon
Augustus
Augustus
1
2
3
4
  • Open kookworkshop: Paris Bistro
    11:30 -15:00
    04/09/2021
    Elandsstraat 169-173, 1016 RZ Amsterdam

    Je gaat de volgende gerechten maken:

    • Borrelhapjes: Gougères met Comté (kaassoesjes), tapenade van artisjokhart en geroosterde amandelen met piment d’espelette
    • Voorgerecht: Salade Lyonnaise met een gepocheerd ei, honingtomaatjes en zelfgemaakte mosterdvinaigrette.
    • Hoofdgerecht: Gegrilde bavette met béarnaise, Pomme Anna met flinterdunne schijfjes Roseval aardappeltjes en haricots verts met knoflook gepoft in Pernod (voor vega’s hebben we crottin uit de oven in plaats van bavette).
    • Nagerecht: Tarte tatin, een omgekeerde appeltaart met frambozen en crème chantilly met kaneel.
    • Voor bij de koffie: chocoladetruffels met sinaasappel, rozemarijn en fleur de sel.

    Indien je voor een 3-gangen menu/kookworkshop kiest (alleen zaterdag t/m dinsdag, vanaf 12 personen), komen de drie borrelhapjes te vervallen.

    *bij onze open kookworkshops maak je standaard 3 gangen van dit menu. 

5
6
7
8
9
10
11
12
  • Special kooktechnieken – Soepen & Sauzen (Amsterdam)
    11:30 -15:00
    12/09/2021
    Elandsstraat 169-173, 1016 RZ Amsterdam

    Leer technieken om een soep of saus te binden en een goede bouillon te trekken als basis voor diverse soepen en sauzen

  • Open kookworkshop: Paris Bistro
    11:30 -15:00
    12/09/2021
    Boomsluiterskade 376, 2511 VG Den Haag

    Je gaat de volgende gerechten maken:

    • Borrelhapjes: Gougères met Comté (kaassoesjes), tapenade van artisjokhart en geroosterde amandelen met piment d’espelette
    • Voorgerecht: Salade Lyonnaise met een gepocheerd ei, honingtomaatjes en zelfgemaakte mosterdvinaigrette.
    • Hoofdgerecht: Gegrilde bavette met béarnaise, Pomme Anna met flinterdunne schijfjes Roseval aardappeltjes en haricots verts met knoflook gepoft in Pernod (voor vega’s hebben we crottin uit de oven in plaats van bavette).
    • Nagerecht: Tarte tatin, een omgekeerde appeltaart met frambozen en crème chantilly met kaneel.
    • Voor bij de koffie: chocoladetruffels met sinaasappel, rozemarijn en fleur de sel.

    Indien je voor een 3-gangen menu/kookworkshop kiest (alleen zaterdag t/m dinsdag, vanaf 12 personen), komen de drie borrelhapjes te vervallen.

    *bij onze open kookworkshops maak je standaard 3 gangen van dit menu. 

13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
October
October
October

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×