Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Rechtstreeks uit het culinaire hart van Italië’

Je gaat de volgende gerechten maken:

  • Antipasti: Bagna cauda al latte, smeuïge knoflookdip met geroosterde pastinaak, paprika en reuzecroutons. Salsa alla cipolla, een salsa van gekarameliseerde rode ui en rode biet.
  • Primi: Tajarin al salsa ai funghi: tweekleurige tagliatelle met een paddenstoelen-truffelsaus.
  • Secondi: Vitello dal forno con le verdura e polenta: kalfsribstuk uit de oven met gebakken polenta en seizoensgroenten (het vegetarische alternatief is met doperwten en artisjok).
  • Dolci: Frutta di stagione ripieno ai fichi con zabaglione, seizoensfruit gevuld met vijgen geserveerd met zabaglione.
  • Biscotti: Baci di dama, hazelnootkoekjes met donkere chocolade en een topping van gekarameliseerd hazelnootkruim.

*bij onze open kookworkshops maak je 3 gangen van dit menu. 

Kies voor de volgende extra’s:

  • Bekende chef (prijs op aanvraag)
  • Welkomstdrankje €29,50 per fles
  • Keizer Culinair kookschort €7,-
  • Bijpassend Borrelhapje (grissini’s met melanzanedip, olijven en Italiaanse salami) €4,50
  • Basis drankarrangement 4 uur €23,50
  • Top drankarrangement 4 uur €29,50
  • Deluxe drankarrangement 4 uur €39,50
  • Wie is de Chef €5,-

Bij de open kookworkshops zijn één glas huiswijn/bier/fris en onbeperkt water met munt en citroen, thee en koffie inbegrepen. Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Je leert tijdens deze kookworkshop de volgende kooktechnieken:

  • Verse pasta maken
  • Ui fruiten
  • Kalfsribstuk bereiden
  • Opbinden van vlees
  • Zabaglione maken
  • Verschillende Snijtechnieken

Allergenen informatie:

  • Bagna Cauda – Vis en melk
  • Salsa alla cipolla – Sulfiet en gluten
  • Pasta – Ei, gluten en melk
  • Kalsribstuk– Sulfiet en melk
  • Polenta met seizoensgroenten – Melk en sulfiet
  • Dessert – Sulfiet, gluten en ei
  • Hazelnootkoekjes – Noten, gluten en melk

2vis2melk2zwaveldioxid2gluten2ei2noten

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Individuele
Kookworkshops

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×