Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Samen koken op topniveau, op naar de feestdagen!’

Je gaat de volgende gerechten maken:

  • Drinksoepje van garnalen & crostini met brunoise van
    knolselderij & truffelsalsa
  • Risotto met kwartel, pompoen & shiitake
  • Hazenrugfilet met spek, aardappelpuree, geroosterde seizoensgroenten & stroopjus
  • Appeltjes gevuld met amandelspijs in bladerdeeg met vanillesaus en seizoensfruit

*bij onze open kookworkshops maak je 3 gangen van dit menu. 

Kies voor de volgende extra’s:

  • Bekende chef (prijs op aanvraag)
  • Welkomstdrankje €29,50 per fles
  • Keizer Culinair kookschort €7,-
  • Bijpassend Borrelhapje (grissini’s met melanzanedip, olijven en Italiaanse salami) €4,50
  • Basis drankarrangement 4 uur €23,50
  • Top drankarrangement 4 uur €29,50
  • Deluxe drankarrangement 4 uur €39,50
  • Wie is de Chef €5,-

Bij de open kookworkshops zijn één glas huiswijn/bier/fris en onbeperkt water met munt en citroen, thee en koffie inbegrepen. Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Je leert tijdens deze kookworkshop o.a. de volgende kooktechnieken:

  • Kwartel bereiden
  • Sauzen bereiden
  • Hazenrug bereiden
  • Snijtechnieken

Allergenen informatie:

  • Drinksoepje & crostini – Gluten, melk, sulfiet, ei en vis
  • Risotto met kwartel – Vlees en melk
  • Hazenrugfilet – Vlees en melk
  • Gevulde appel – Melk, gluten en ei

2gluten2melk2zwaveldioxid2ei2vis2noten

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Individuele
Kookworkshops

[kerst-short-calendar]
direct reserveren

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×