Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Samen koken op topniveau, op naar de feestdagen!’

Je gaat de volgende gerechten maken:

  • Amuse

Drinksoepje van garnalen & crostini met brunoise van knolselderij & truffelsalsa

  • Risotto

Met kwartel, pompoen & shiitake

  • Hertenbiefstuk

In een jasje van verse tijm en tuinkers in rode-wijnsaus, met een gekaramelliseerd bootje van roodlof, prei-cannelloni en knolselderijpuree Alternatief: kabeljauw

  • Appeltjes

Gevuld met amandelspijs in bladerdeeg met vanillesaus en seizoensfruit

  • Marasche

Amandelkoekje met amarene-hartje

*bij onze open kookworkshops worden 3 gangen van dit menu bereidt. 

Kies voor de volgende extra’s:

Bekende chef, bijvoorbeeld onze Franse chef Alain Caron (prijs op aanvraag)
Keizer Culinair kookschort €9,50 p.p.
Wie is de Chef €15,- p.p.
Gin tonic bar: €30,- p.p.
Professionele polaroid fotograaf: €450,-

 

Bij de open kookworkshops zijn één glas huiswijn/bier/fris en onbeperkt water met munt en citroen, thee en koffie inbegrepen. Bovenstaande prijzen zijn excl. BTW.

Je leert tijdens deze kookworkshop o.a. de volgende kooktechnieken:

  • Eigen blini’s bereiden
  • Millefeuille bereiding
  • Cannelloni van prei
  • Snijtechnieken

Allergenen informatie:

2gluten2melk2zwaveldioxid2ei2vis2noten

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Individuele
Kookworkshops

[kerst-short-calendar]
direct reserveren

Bekijk onze andere workshops:

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×