Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Samen koken op topniveau, op naar de feestdagen!’

Je gaat de volgende gerechten maken:

  • Blini met Atlantiscge zalm, crème fraiche, kaviaar en dille
  • Millefeuille van zeewolf, coquille saint-jacques ‘en vanille’, en een kroontje van zeekraal en saffraan
  • Hertenbiefstuk in een jasje van verse tijm en tuinkers, bootje van roodlof, rode-wijnsaus in een ring van paprika en een canneloni van prei en pommes duchesse cuit au four
  • Ricotta-cheesecake met een lichte toets van citroen, Bastogne bodem, amarenekersen en een kiwicoulis, geserveerd net geroosterde hazelnoten

*bij onze open kookworkshops worden 3 gangen van dit menu bereidt. 

Kies voor de volgende extra’s:

  • Bekende chef (prijs op aanvraag)
  • Welkomstdrankje €29,50 per fles
  • Keizer Culinair kookschort €7,-
  • Bijpassend Borrelhapje (grissini’s met melanzanedip, olijven en Italiaanse salami) €4,50
  • Basis drankarrangement 4 uur €23,50
  • Top drankarrangement 4 uur €29,50
  • Deluxe drankarrangement 4 uur €39,50
  • Wie is de Chef €5,-

Bij de open kookworkshops zijn één glas huiswijn/bier/fris en onbeperkt water met munt en citroen, thee en koffie inbegrepen. Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Je leert tijdens deze kookworkshop o.a. de volgende kooktechnieken:

  • Eigen blini’s bereiden
  • Millefeuille bereiding
  • Cannelloni van prei
  • Snijtechnieken

Allergenen informatie:

2gluten2melk2zwaveldioxid2ei2vis2noten

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Individuele
Kookworkshops

[kerst-short-calendar]
direct reserveren

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×