Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Samen koken op topniveau!’

Je gaat de volgende gerechten maken:

  • Blini Russky met Atlantische zalm, crème fraîche, kaviaar & dille
  • Millefeuille van zeewolf, coquille saint-jacques en gegrilde paprika en met tussenlaagjes van baby-spinazie en een kroontje van geblancheerde zeekraal, geserveerd op een spiegeltje van bietjes-crème
  • Hertenbiefstuk in een jasje van verse tijm en tuinkers in rode-wijnsaus, met een gekaramelliseerd bootje van roodlof, prei-cannelloni en knolselderijpure
  • Ricotta-cheesecake met lichte toets van citroen, een Bastogne-bodem, amarene-kersen, geserveerd met geroosterde hazelnootjes

Kies voor de volgende extra’s:

  • Bekende chef (prijs op aanvraag)
  • Welkomstdrankje €29,50 per fles
  • Keizer Culinair kookschort €7,-
  • Bijpassend Borrelhapje (grissini’s met melanzanedip, olijven en Italiaanse salami) €4,50
  • Basis drankarrangement 4 uur €23,50
  • Top drankarrangement 4 uur €29,50
  • Deluxe drankarrangement 4 uur €39,50
  • Wie is de Chef €5,-

Bij de open kookworkshops zijn één glas huiswijn/bier/fris en onbeperkt water met munt en citroen, thee en koffie inbegrepen. Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Je leert tijdens deze kookworkshop de volgende kooktechnieken:

  • Coquilles bereiden
  • Sauzen bereiden
  • Hertenbiefstuk bereiden
  • Cheesecake bereiden
  • Snijtechnieken

Allergenen informatie:

  • Blini Russky – Gluten, melk, sulfiet, ei en vis
  • Millefeuille van zeewolf – Vis, sulfiet en melk
  • Hertenbiefstuk – Sulfiet en melk
  • Ricotta-cheesecake – Melk, gluten, ei, sulfiet en noten

2gluten2melk2zwaveldioxid2ei2vis2noten

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Individuele
Kookworkshops

[kerst-short-calendar]
direct reserveren

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×