“Goed voor jou, goed voor aarde.”
workshops door Piece of Plate€85,- incl. BTW en een glas fris/wijn/bier
Houd je van lekker eten én wil je de wereld graag vooruit helpen? Ben je hongerig naar gezondere eetgewoontes? Piece of Plate & Keizer Culinair helpen je!
Dat doen we tijdens onze workshop duurzaam koken. Hierin bespreken we trendy termen als lokaal, seizoensgebonden, biologisch, vegan en vegetarisch zodat je weet wat je er in de keuken aan hebt. En we geven je makkelijke lifehacks voor het maken van heerlijke gerechten, die ook nog eens goed zijn voor het milieu.
Een duurzamere levensstijl hoeft namelijk geen compromis te zijn. Zolang je maar het juiste recept hebt. Dus ga ervoor. Met elk gerecht dichterbij een gezondere wereld!
Menu:
Appetizer – Kastanje Champignons gevuld met wortelloof pesto en zongedroogde tomaten
Voorgerecht – Bietencarpaccio geserveerd met groene bladsla en gehakte noten
Hoofdgerecht – Mediterraanse Tian met een frisse zomerrissotto
Dessert – Appelroosjes in een zoete, zijdezachte saus
*let op, de workshop zal in het Engels verzorgd worden.
Kalender
Schrijf je nu in!