Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Heerlijke hapjes voor bij de lunch of borrel’

Je gaat de volgende gerechten maken:

  • Salsa alla cipolla: Salsa van gekarameliseerde rode ui en rode biet
  • Blini met Atlantische zalm, crème fraîche, kaviaar & dille
  • Gougères avec Comté: Kaassoesjes uit de oven
  • Friszure tapenade van artisjokharten & gekruide amandelen
  • Geitenkaasje uit de oven met honingtomaatje en verse tijm
  • Gedroogde ham met paddenstoelensalsa en verse basilicumblaadjes

Kies voor de volgende extra’s:

  • Bekende chef (prijs op aanvraag)
  • Welkomstdrankje €29,50 per fles
  • Keizer Culinair kookschort €6,-
  • Bijpassend Borrelhapje (grissini’s met melanzanedip, olijven en Italiaanse salami) €4,50
  • Drankarrangement 4 uur €23,50
  • Wijnarrangement 4 uur €37,50
  • Wie is de Chef €5,-

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Je leert tijdens deze kookworkshop de volgende kooktechnieken:

  • Ui karamelliseren
  • Ei splitsen
  • Roux maken
  • Verschillende Snijtechnieken

Allergenen informatie:

  • Salsa alla cipolla – Sulfiet en gluten
  • Blini met Atlantische zalm – Gluten, melk, sulfiet, ei en vis
  • Kaassoesjes – Gluten, ei en melk
  • Tapenade – Gluten
  • Geitenkaasje uit de oven – Melk
  • Gedroogde ham met paddestoelensalsa – Geen

2zwaveldioxid2gluten2melk2ei2vis

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Individuele
Kookworkshops

Geen data beschikbaar

direct reserveren

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×