Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Heerlijke hapjes voor bij de lunch of borrel’

Je gaat de volgende gerechten maken:

  • Salsa alla cipolla: Salsa van gekarameliseerde rode ui en rode biet
  • Blini met Atlantische zalm, crème fraîche, kaviaar & dille
  • Gougères avec Comté: Kaassoesjes uit de oven
  • Friszure tapenade van artisjokharten & gekruide amandelen
  • Geitenkaasje uit de oven met honingtomaatje en verse tijm
  • Gedroogde ham met paddenstoelensalsa en verse basilicumblaadjes

Kies voor de volgende extra’s:

Bekende chef, bijvoorbeeld onze Franse chef Alain Caron (prijs op aanvraag)
Keizer Culinair kookschort €9,50 p.p.
Wie is de Chef €15,- p.p.
Gin tonic bar: €30,- p.p.
Professionele polaroid fotograaf: €450,-

Bij de open kookworkshops zijn één glas huiswijn/bier/fris en onbeperkt water met munt en citroen, thee en koffie inbegrepen. Bovenstaande prijzen zijn excl. BTW.

Je leert tijdens deze kookworkshop de volgende kooktechnieken:

  • Ui karamelliseren
  • Ei splitsen
  • Roux maken
  • Verschillende Snijtechnieken

Allergenen informatie:

  • Salsa alla cipolla – Sulfiet en gluten
  • Blini met Atlantische zalm – Gluten, melk, sulfiet, ei en vis
  • Kaassoesjes – Gluten, ei en melk
  • Tapenade – Gluten
  • Geitenkaasje uit de oven – Melk
  • Gedroogde ham met paddestoelensalsa – Geen

2zwaveldioxid2gluten2melk2ei2vis

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Individuele
Kookworkshops

Geen data beschikbaar

direct reserveren

Bekijk onze andere workshops:

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×