Je gaat de volgende gerechten maken:
- Borrelhapje: briouats, een lekker krokant filodeeg pakketje met kruidige feta vulling
- Voorgerecht: kabab semek, visspiesjes in een chermoula-marinade visspiesjes in een kruidige groene marinade met hierbij een frisse salade van tomaat, komkommer, paprika en citroen
- Hoofdgerecht: Tajine dajaj L’hamad merked zitoun, Marokkaanse stoofschotel van kip met olijven en ingelegde citroenen & Tajine rhenemi barkouk maassel Slada jazar bourtoukal, Marokkaanse stoofschotel van lamsvlees en pruimen met wortel-sinaasappelsalade. Een heel traditioneel gerecht met uiteenlopende smaken. Een friszuur kipgerecht met daarnaast de rijpe smaak van een zoet gerecht van lam met hierbij een wortel-sinaasappelsalade en Marokkaans brood
- Nagerecht: m’hencha, Een taart van krokant filodeeg met een rijk gevulde amandelvulling
*bij onze open kookworkshops maak je 3 gangen van dit menu.