Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Voor als je de nieuwe Ottolenghi wil worden’

Je gaat de volgende gerechten maken:

  • Borrelhapje: briouats, een lekker krokant filodeeg pakketje met kruidige feta vulling
  • Voorgerecht: kabab semek, visspiesjes in een chermoula-marinade visspiesjes in een kruidige groene marinade met hierbij een frisse salade van tomaat, komkommer, paprika en citroen
  • Hoofdgerecht: Tajine dajaj L’hamad merked zitoun, Marokkaanse stoofschotel van kip met olijven en ingelegde citroenen & Tajine rhenemi barkouk maassel Slada jazar bourtoukal, Marokkaanse stoofschotel van lamsvlees en pruimen met wortel-sinaasappelsalade. Een heel traditioneel gerecht met uiteenlopende smaken. Een friszuur kipgerecht met daarnaast de rijpe smaak van een zoet gerecht van lam met hierbij een wortel-sinaasappelsalade en Marokkaans brood
  • Nagerecht: m’hencha, Een taart van krokant filodeeg met een rijk gevulde amandelvulling

*bij onze open kookworkshops maak je 3 gangen van dit menu. 

Kies voor de volgende extra’s:

  • Bekende chef (prijs op aanvraag)
  • Welkomstdrankje €29,50 per fles
  • Keizer Culinair kookschort €6,-
  • Bijpassend Borrelhapje (grissini’s met melanzanedip, olijven en Italiaanse salami) €4,50
  • Drankarrangement 4 uur €23,50
  • Wijnarrangement 4 uur €37,50
  • Wie is de Chef €5,-

Bij de open kookworkshops zijn één glas huiswijn/bier/fris en onbeperkt water met munt en citroen, thee en koffie inbegrepen. Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Je leert tijdens deze kookworkshop de volgende kooktechnieken:

  • Filodeeg verwerken
  • Marineren van vis
  • Koken met tajines
  • Lamsvlees bereiden
  • Verschillende Snijtechnieken

Allergenen informatie:

  • Briouats – Melk en gluten
  • Kabab semek – Vis
  • Tajine dajaj L’hamad merked zitoun – Sulfiet
  • Tajine rhenemi barkouk maassel Slada jazar bourtoukal – Sulfiet en sesam
  • M’hencha – Melk, noten, gluten en ei

2melk2sesamsaad2ei2vis2zwaveldioxid

Bij allergenen, dieetwensen en zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Individuele
Kookworkshops

07 Apr 2019 - Amsterdam Jordaan
07 Apr 2019 - Den Haag

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×