‘Een paar dagen lekker weg in eigen land’

Les 1.
Groente & snijtechnieken

Les 2.
Soepen en sauzen

Les 3.
Vis

Les 4.
Vlees

Eén van de dagen bieden we additioneel nog een wijnproeverij aan. Dit laten we altijd afhangen van ons definitieve programma.

Je gaat onder andere deze gerechten maken:

  • Gepofte sjalotjes met balsamico-azijn
  • Gestoofde venkel met Pernod
  • Jus de veau
  • Soep van knoflook
  • Paté van varkensvlees
  • Gepocheerde kipfilet met dragon, appel en witte wijnsaus
  • Schelpdierenrisotto
  • Verschillende snijtechnieken
  • Soepen & sauzen bereiden
  • Pocheren
  • Paté maken
  • Vlees trancheren
  • Vis fileren
  • Wijn proeven

Allergenen informatie:

  • Sulfiet
  • Gluten
  • Melk
  • Ei
  • Vis

2zwaveldioxid2gluten2melk2ei2vis

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Startdata Kookcursussen

29 Jul 2018 - Amsterdam Jordaan

Let op: bovenstaande data zijn de startdata. De lessen vinden vaak niet in aaneengesloten weken plaats. Voor alle cursusdata kijk onderaan deze pagina.

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×