Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Je leert alles, van taarten tot chocolade’

Les 1.
Taarten & gebak

Les 2.
Klein patisserie

Les 3.
Chocolade

Je gaat onder andere de volgende gerechten maken:

  • Tarte tartin
  • Citroentaart met meringue
  • Profiteroles
  • Frambozencoulis
  • Frambozen bavarois
  • Chocoladetruffels
  • Bonbons
  • Chocoladecakejes
  • Deegbereiding
  • Meringue maken
  • Soezen maken
  • Caramel bereiden
  • Chocolade verwerken
  • Tempereren
  • Decoreren

Allergeneninformatie:

  • Ei
  • Melk
  • Noten
  • Gluten

2ei2melk2noten2gluten

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven!

Schrijf je nu in!

Let op: De lessen vinden vaak niet in aaneengesloten weken plaats.

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×