Je gaat de volgende gerechten maken:
- Borrelhapjes: Gougères met Comté (kaassoesjes), tapenade van artisjokhart en geroosterde amandelen met piment d’espelette
- Voorgerecht: Salade Lyonnaise met een gepocheerd ei, honingtomaatjes en zelfgemaakte mosterdvinaigrette.
- Hoofdgerecht: Gegrilde bavette met béarnaise, Pomme Anna met flinterdunne schijfjes Roseval aardappeltjes en haricots verts met knoflook gepoft in Pernod (voor vega’s hebben we crottin uit de oven in plaats van bavette).
- Nagerecht: Tarte tatin, een omgekeerde appeltaart met frambozen en crème chantilly met kaneel.
- Voor bij de koffie: chocoladetruffels met sinaasappel, rozemarijn en fleur de sel.
Indien je voor een 3-gangen menu/kookworkshop kiest (alleen zaterdag t/m dinsdag, vanaf 12 personen), komen de drie borrelhapjes te vervallen.
*bij onze open kookworkshops maak je standaard 3 gangen van dit menu.