Klantenbeoordeling:
Spacer

‘Omdat gezelligheid in de keuken begint’

Veelgestelde vragen

Hoe laat kan ik beginnen met een kookworkshop?

Tijden kan je zelf aangeven, een 3-gangenmenu duurt 3 uur, een 4-gangenmenu duurt 4 uur.

Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen?

Wij houden kosteloos rekening met al jouw dieetwensen. Voor het inkopen van halal vlees vragen wij een supplement van € 5,- excl. BTW. Geef dit uiterlijk 7 dagen voor het evenement door.

Hoe werkt een groepskookworkshop?

De gasten druppelen binnen en iedereen neemt een drankje. De kok start met een uitleg over de verschillende gerechten van het menu. Vervolgens kook je in groepjes van twee of drie personen een deel van het menu. Het koken duurt ongeveer anderhalf uur. Aansluitend ga je samen eten aan een fraai gedekte tafel waar de verschillende gangen en de wijnen worden besproken. We sluiten af met koffie en thee.

Is het mogelijk om een groepskookworkshop in het Engels te verzorgen?

Uiteraard is het mogelijk om jouw les in het Engels te verzorgen, graag horen wij dit bij het maken van de boeking. Zo kunnen we zorgen dat we geschikt personeel inplannen en dat we Engelstalige menuboekjes op voorraad hebben.

Uit welke menu’s kan ik een keuze maken?

Bekijk daarvoor onze uitgebreide menukeuzes. Wij hebben diverse alternatieven voor je. Mocht je specifieke wensen hebben dan nemen wij deze graag telefonisch met je door.

Is het mogelijk om een eigen kookclub op te starten en vaker per jaar te komen koken?

Uiteraard is dit mogelijk. Neem nu contact met ons op en ontvang een persoonlijke offerte voor jouw gezelschap. We hebben vaste menu's maar kunnen ook een menu op maat samenstellen.

Kunnen kinderen meedoen met een kookworkshop?

Ook kinderen kunnen bij Keizer Culinair terecht voor een kookworkshop. Vanaf 12 jaar kunnen ze volledig meedraaien met een workshop. Voor jongere kinderen verzorgen we in overleg een andere culinaire invulling. Denk bijvoorbeeld aan pizza of crêpes maken. Voor kinderen tot 12 jaar gelden aangepaste prijzen.

Waarom zijn de prijzen van een open kookworkshop en een groepsworkshop verschillend?

Bij een open kookworkshop zijn 1 glaasje huiswijn, bier of fris en onbeperkt water, koffie en thee inbegrepen. Deze kosten hebben we doorberekend in de prijs omdat we geen kassa op onze locaties hebben. Bij een groepsworkshop kan een klant kiezen voor een drankarrangement (vaste prijs voor onbeperkte drank) of nacalculatie (op factuur).

Is de Combideal ook voor zakelijke groepen?

Nee, helaas is dit een aanbieding die alleen door particuliere klanten geboekt kan worden voor zaterdag t/m dinsdag vanaf 12 personen. Omdat particuliere klanten geen belastingvoordeel hebben, proberen we op deze manier de prijs toch aantrekkelijk te houden.

Waarom moet ik betalen voor een kookschort?

Sommige klanten hebben een beperkt budget. Daarom hebben we gekozen om onze kookworkshops standaard zonder kookschort aan te bieden. Klanten kunnen kiezen om bij ons een kookschort te kopen, te huren of zelf een kookschort mee te nemen.

Wanneer vinden de kookcursussen plaats?

Kijk voor de data onder Kookcursussen in het hoofdmenu.

Zijn de kookcursussen voor beginners of gevorderden?

Voor beide. Beginners krijgen van onze kok wat meer tips voor basis kooktechnieken. Gevorderden krijgen meer achtergrondinformatie over de producten waar we mee werken en leren de wat meer lastige kooktechnieken. Zo is een kookles voor iedereen leerzaam.

Krijg ik een diploma of certificaat na het afronden van de kookcursus?

Nee helaas. Onze cursussen zijn niet geaccrediteerd en zijn geen vakopleiding. We hebben vooral hobbykoks die hun kooktechnieken willen bijschaven en mensen die nog echt iets willen (bij)leren in de keuken. We zien ook veel deelnemers die een eigen Bed & Breakfast runnen en om die reden beter willen leren koken. Dan komt onze kookcursus zeker van pas.

Waarom moet ik de volledige kookcursus aanbetalen?

Voor onze open kookworkshops en kookcursussen geldt dat je vooraf betaalt. Wij reserveren een plekje voor je en rekenen op je komst. Vergelijk het met een kaartje voor een theatervoorstelling. De aanbetaling is voor ons een soort garantie. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen dan mag je altijd iemand voor jou in de plaats sturen.

Wat als ik één van de data van een kookcursus niet kan?

Dat is begrijpelijk! Neem in dat geval contact op met ons hoofdkantoor (020-4279276). In overleg kunnen we kijken of je deze specifieke les op een andere datum kan inhalen. Uiteraard mag je ook iemand anders verblijden met jouw plekje. Geef dit dan wel voor aanvang van de cursus door zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Tot wanneer kan ik wijzigingen aanbrengen in mijn boeking?

Je kan tot zeven dagen van tevoren kosteloos het aantal personen wijzigen (tot 20%). Na die zeven dagen kan je wel in aantal omhoog maar niet kosteloos in aantal omlaag. Je kan tot tien dagen van tevoren de menukeuze wijzigen.

Ik wil komen koken of wijnproeven met een vriend of een vriendin, is dit mogelijk?

Voor onze vast geplande open kookworkshops kan je jezelf alleen of samen met iemand anders (of een klein groepje). Naast kookworkshops organiseren wij ook diverse kookcursussen.

Ik heb een offerte-aanvraag formulier ingevuld, is er nu een boeking gemaakt?

Nee, een informatie-aanvraag formulier is geheel vrijblijvend. Wij nemen telefonisch contact met je op om alle details en wensen door te spreken.

Ik wil met een groep komen koken, op welke dagen is dit mogelijk?

Dit is op al onze locaties mogelijk. Je kan 7 dagen per week terecht voor een lunchworkshop of een kookworkshop in de avond.

Tot wanneer kan ik mijn menukeuze aanpassen?

Je kan tot tien dagen van tevoren jouw menukeuze aan ons doorgeven.

Als ik langer blijf dan de aangegeven eindtijd wat zijn hiervan dan de kosten?

Het is mogelijk om in overleg langer op locatie te blijven dan de aangegeven eindtijd. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de locatie €65,- tot €100,- per uur excl. BTW (per half uur mogelijk). Indien je hebt gekozen voor een drankarrangement, worden de extra afgenomen drankjes apart gefactureerd.

Is het mogelijk om een optie te plaatsen op een bepaalde datum en hoe lang kan ik deze aanhouden?

Het is mogelijk om twee opties (voor twee verschillende locaties of twee data) te plaatsen. Deze kunnen wij drie werkdagen voor je aanhouden. Mocht je langer de tijd nodig hebben dan is dit in overleg mogelijk. Indien er in de tussentijd een andere aanvraag binnenkomt, kan het zijn dat we eerder contact opnemen om te vragen of je al weet of je gaat boeken. Zo hoeven we geen klanten onnodig teleur te stellen.

Is het mogelijk om de locatie van tevoren te komen bezichtigen?

Uiteraard kunnen wij een afspraak maken om een rondleiding te geven en jouw wensen persoonlijk door te spreken. Neem contact op met het hoofdkantoor voor het maken van een afspraak.

Kan ik de schorten met mijn eigen logo bedrukken?

Uiteraard is dit mogelijk. Je kan de schorten -op afspraak- van tevoren komen ophalen op één van onze locaties waarna bedrukking mogelijk is. Ook is het mogelijk om de schorten van tevoren per post te ontvangen. Let op, de kookschorten zijn al bedrukt met het Keizer Culinair logo.

Waar kan ik na mijn groepskookworkshop overnachten?

Bij al onze locaties liggen veel hotels in de buurt. Neem contact op met het hoofdkantoor voor suggesties.

Is het mogelijk om zelf versiering mee te nemen naar de locatie?

Het is mogelijk om zelf versiering mee te nemen naar de locatie, laat het ons bij jouw boeking even weten.

Is het mogelijk om mijn eigen muziek mee te nemen naar de locatie?

Op al onze locaties hebben wij cd-spelers staan en op enkele locaties kan je ook terecht met een iPod. We willen wel benadrukken dat we een kookschool zijn en dat we geen toestemming hebben om tot ’s nachts harde muziek te draaien.

Hoe kan ik contact opnemen met Keizer Culinair?

Tijdens kantooruren (ma t/m vr van 09.00 - 17.30 uur) kan je contact opnemen met het hoofdkantoor op nummer 020-4279276 en per e-mail via info@keizerculinair.nl.

Is het mogelijk om zelf wijnen mee te nemen naar de locatie?

Het is in overleg mogelijk om jouw eigen wijnen mee te nemen naar onze locaties. Wij vragen per fles kurkengeld van €17,50 excl. BTW.

Wanneer en hoe moet ik betalen?

Na het maken van een boeking ontvang je van Keizer Culinair een bevestiging per e-mail met een aanbetalingsfactuur. Je doet van tevoren een aanbetaling en een aantal dagen na het evenement ontvang je per e-mail de definitieve factuur. Het is mogelijk om te betalen via iDEAL. Voor de open kookworkshops en -cursussen geldt dat direct bij de reservering het volledige bedrag dient te worden voldaan. De betaling loopt via onze website.

Is het mogelijk om met creditcard aan te betalen?

Je kan aanbetalen met American Express, Visa en MasterCard.

Wanneer kan ik de eindfactuur verwachten?

Een aantal dagen na het evenement ontvang je per e-mail de definitieve factuur.

Is het ook mogelijk alleen de locatie te huren van Keizer Culinair?

Alle locaties van Keizer Culinair zijn ook beschikbaar voor locatiehuur. Neem hiervoor contact op met het hoofdkantoor op nummer 020-4279276.

Zijn de locaties rolstoeltoegankelijk?

De meeste locaties zijn rolstoeltoegankelijk. Neem voor informatie over een specifieke locatie contact op met het hoofdkantoor.

Is er WIFI op jullie locaties?

Op onze locaties in de Jordaan (Elandsstraat) en aan de Keizersgracht in Amsterdam en in Den Haag hebben we WIFI. Vooralsnog hebben we geen WIFI in Rotterdam, Haarlem en Breukelen. Mocht u hier wel behoefte aan hebben, geef dit aan zodat uw wens bij ons bekend is.

Nog geen antwoord op jouw vraag? Bel gerust!

020 – 808 19 35

Klantbeoordelingen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×